Iveco

Nycklar till Iveco

Nu introducerar vi ett nytt märke i sortimentet, Iveco med fokus på den populära transportbilen Iveco Daily. Vi kan göra nycklar med fjärrkontroll till alla Iveco Daily från 2006-2019 och även nycklar utan fjärr om du önskar det, även om du förlorat sista nyckeln till bilen! För modeller innan 2006 kan vi endast göra nycklar utan fjärr.

Iveconycklar genom tiderna

Iveco DailyIveco DailyIveco Daily
2001-20062006-20112011-2019
Iveco nyckel en knapp
Nyckel till Iveco Daily och Eurocargo från årsmodell 2001-2006. Denna fjärrnyckel kan vi på CarKey ej göra, men vi kan hjälpa dig med en nyckel utan fjärr.
Nyckel till Iveco Daily från CarKey
Nyckel till Iveco Daily årsmodeller 2006-2011. Nyckeln finns i två eller treknappars-utförande. Nyckel är mycket lik den som säljs till Fiats nyttofordon vid denna tid som Ducato, men har ett annat nyckelblad.

Vi på CarKey säljer denna nyckel.
Iveco Daily 2011-2019 nyckel från CarKey
Den nya nyckeln som ser ut som många nycklar från FCA koncernen under dessa år. Finns med två eller tre knappar beroende på om bilen har flak eller skåp.

Vi på CarKey säljer denna nyckel.

Om Iveco

Iveco står för Industrial Vehicles Corporation och är ett italienskt bolag med säte i Turin. Det bildades genom en rad sammanslagningar av europeiska tillverkare av nyttofordon. De är verksamma i en rad olika fordonsbranscher som lastbilar, bussar, jordbruksmaskiner, militära fordon med mera. Vi på CarKey tillverkar dock endast nycklar till skåpbilen Iveco Daily.

Iveco Daily har tydliga släktdrag med Fiat Ducato, vilket inte är en slump då Fiat Industrial är SpA är Ivecos moderbolag. Även om bilarna och nycklarna är lika så är elektroniken bakom helt olika från årsmodell 2011 och framåt.

www.carkey.se

Välkommen!

Lämna ett svar