Nycklar till nya Volvomodeller!

Nu levererar vi även nycklar till de senaste Volvomodellerna! Vi fortsätter därmed att ligga i absolut framkant för vad som är möjligt att göra som märkesoberoende aktör på bilnyckelsidan.

Nycklarna är vi levererar till dessa modeller är Volvo Original, alla med nyckelfri start (Passive Start). Det räcker att du har med dig nyckeln in i framsätet för att starta bilen, du behöver inte plocka fram den.

Vi levererar även nycklar till bilar utrustade med tillvalet nyckelfri låsning och upplåsning (Passive Entry). På dessa modeller räcker det att du har nyckeln i fickan samtidigt som du rör vi de beröringskänsliga områden som finns på dörrhandtagen eller bagageluckan för att låsa eller låsa upp bilen. För att starta bilen så kan nyckeln vara var som helst i kupén eller bagaget.

Knapplös nyckel (Key Tag)

Volvo introducerade med sitt nya modellprogram även en ny nyckel helt utan knappar, kallad Key Tag. Denna nyckel följer med som standard till bilar utrustade med nyckelfritt lås. Den fungerar på samma sätt som din ordinarie bilnyckel gällande nyckelfri start samt lås- och upplåsning. Den saknar dock huvudnyckelns mekaniska nödnyckel och har ett batteri som ej är utbytbart.

Fördelen med denna nyckel är att den är liten och helt vattentät. Den får plats löparshortsen och du kan ta med den ner i vattnet när du badar utan att den är i vägen. Perfekt då du inte vill lämna din nyckel obevakad vid handduken uppe på stranden.

Vi på CarKey Linköping säljer även dessa Key Tag nycklar till bilar som är utrustade med Passive Entry.

Key Tag (knapplös nyckel) till Volvo

Modeller vi arbetar med

I nuläget arbetar vi med dessa modeller, vi arbetar även naturligtvis fortfarande med äldre Volvomodeller:

XC40 (2020-)
XC60 (2018-)
XC90 (2015-)
S60 (2020-)
S90 (2017-)
V60 (2018-)
V90 (2016-)

Välkommen med er beställning!

CarKey Linköping

www.carkey.se

En reaktion på ”Nycklar till nya Volvomodeller!

  1. Hej
    Jag har köpt Volvo S60 2021.
    Nyklar till bilen (orange och svart) är ganska slitna.
    Hur kan jag byta bara utsidan och inte vara utan nyckel?

Lämna ett svar